ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Μ.Κ.Ο. / ΙΔΡΥΜΑΤΑ / ΦΟΡΕΙΣ / ΣΚΟΠΟΙ

Γιατί να συμμετέχω; Ποιά είναι τα οφέλη;

Με απλά λόγια γιατί το DONORwiz είναι ένα πολυεργαλείο του εθελοντισμού και της προσφοράς. Έχουμε δημιουργήσει υπηρεσίες, όπως αυτόματες απαντήσεις, αποστολή e-mail σε όλους τους υποστηρικτές με ένα κλικ, εύκολο τρόπο χρηματικής δωρεάς με ένα κλικ, προβολή δράσεων στα social media, συνεργασία με εταιρίες για χορηγίες δράσεων και άλλα πολλά, τα οποία ουσιαστικά επιτρέπουν στην οργάνωση να ασχολείται αποκλειστικά με αυτό που ξέρει καλύτερα, δράσεις και συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο!

Πώς μπορώ να συμμετέχω στο DONORwiz;

Απλά συμπληρώστε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Οργάνωσης και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής;

Υπάρχει ένα μικρό ετήσιο κόστος συμμετοχής για να έχετε στη διάθεσή σας όλες τις υπηρεσίες του DONOROwiz. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Οργάνωσης.

Μπορεί να συμμετέχει στο κόστος εταιρία/χορηγός;

Για μεγαλύτερη ευελιξία έχουμε προβλέψει τη δυνατότητα το κόστος συμμετοχής να καλύπτεται από εταιρία/χορηγό. Με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρχει καμία επιβάρυνση για την οργάνωσή σας.

Ποια είναι τα οφέλη της εταιρίας χορηγού;

Μόνιμη εμφάνιση του λογοτύπου της στη σελίδα προφίλ της οργάνωσης, αναφορές στα social media, συμμετοχή σε δράσεις κ.α.

Τι είναι η σελίδα προφίλ και πώς λειτουργεί;

Η σελίδα προφίλ είναι η κεντρική παρουσίαση της οργάνωσης και περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό, βασικά στοιχεία της οργάνωσης και περιγραφή των δράσεών της. Είναι προσβάσιμη από όλους τους επισκέπτες του DONORwiz.

Μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία του προφίλ μου;

Πολύ εύκολα και απλά, μέσα από τον Πίνακα Ελέγχου, πατώντας τον σύνδεσμο Επεξεργασία Προφίλ.

Τι διαδικασία χρειάζεται για να εγγραφώ;

Αφού έρθετε σε επαφή με έναν εκπρόσωπό μας και ανάλογα με τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν (δωρέες σε χρήμα, εθελοντική εργασία, προσφορά ειδών), ανοίγουμε τον αντίστοιχο λογαριασμό στο DONORwiz και έχετε άμεση πρόσβαση στον Πίνακα Ελέγχου και στις σελίδες της οργάνωσής σας.

Μπορώ να κοινοποιώ τις δράσεις μου;

Άμεσα και απλά μέσω των links στα social media.

Μπορώ να δέχομαι χρηματικές δωρεές;

Εφόσον προβλέπεται από το καταστατικό της οργάνωσης ή άλλου φορέα μπορείτε άμεσα να δέχεστε χρηματικές δωρεές. Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει ή να δημιουργηθεί λογαριασμός στην υπηρεσία Viva Payments, με την οποία συνεργάζεται το DONORwiz για να πραγματοποιούνται πληρωμές με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα, αλλά και με άλλους τους άλλους τρόπους που διαθέτει η υπηρεσία.

Υπάρχει επιβάρυνση σε κάθε χρηματική δωρεά;

Οχι, δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για τη χρηματική δωρεά, πέραν των κρατήσων της υπηρείας Viva Payments.

Ποια διαδικασία ακολουθείται στις χρηματικές δωρεές;

O χρήστης συμπληρώνει τα στοχεία του και πραγματοποιεί μια δωρεά με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα, μέσω του λογαριασμού Viva Payments της οργάνωσης. Tα χρήματα της δωρεάς μεταφέρονται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει η οργάνωση στο Viva Payments. Ταυτόχρονα, η οργάνωση λαμβάνει μέσω email άμεση ενημέρωση για την πραγματοποίηση της δωρεάς. Την ίδια στιγμή ο δωρητής λαμβάνει το αντίστοιχο ευχαριστήριο email, με την υπενθύμιση ότι σύντομα θα λάβει και την απόδειξη δωρεάς.

Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής δωρεάς;

Με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα και με όλους τους υπόλοιπους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής που παρέχει η υπηρεσία Viva Payments (τραπεζική κατάθεση, πληρωμή σε φυσικό σημείο, e-banking).

Μπορώ να αναζητήσω εθελοντές;

Φυσικά μπορείτε και αυτή είναι μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες του DONORwiz. Μέσω μιάς απλής διαδικασίας, «ανεβάζετε» τις πιθανές σας ανάγκες σε εθελοντική εργασία και έχετε άμεσα τη δυνατότητα να δέχεστε εθελοντές, να τους αξιολογείτε και να επιλέγετε τους πιο κατάλληλους. Όλα τα παραπάνω είναι πλήρως αυτοματοποιημένα και γίνονται με ελάχιστα κλικς.

Πώς ενημερώνω τους εθελοντές;

Υπάρχουν προσχεδιασμένες απαντήσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν άμεσα να διαχειριστείτε πολλούς εθελοντές μαζί και να έχετε διαδραστική επικοινωνία.

Πώς θα ενημερώνομαι για τους ενδιαφερόμενους εθελοντές;

Για κάθε ενδιαφερόμενο εθελοντή που απαντά σε αγγελία σας, θα λαμβάνετε στο email σας ενημερωτικό σημείωμα που θα αναφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Ουσιαστικά έχετε ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, τη στιγμή που απαντά ο εθελοντής στην αγγελία σας.

Πώς βλέπω την «εικόνα» του φορέα μου στο DONORwiz;

Σχεδιάσαμε ένα μοναδικό Πίνακα Ελέγχου όπου υπάρχει διαθέσιμη όλη η πληροφορία κίνησης του λογαριασμού σας, όπως έσοδα από δωρεές, αγγελίες για εθελοντές, αιτήσεις εθελοντών, μηνύματα και απαντήσεις, εξαγωγή δεδομένων, κυριότερα νέα και πολλά άλλα. Όλα στη διάθεσή σας σε μιά σελίδα!

Συνδεθείτε