ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Επισκέπτες/Δωρητές/Εθελοντές

Υπάρχει κόστος για τη συμμετοχή μου στο DONOwiz;

'Οχι, είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.

Πως μπορώ να δω περισσότερα στοιχεία για τις οργανώσεις;

Aπό το μενού των χρηματικών δωρεών ή της εθελοντικής εργασίας, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της οργάνωσης που σας ενδιαφέρει.

Υπάρχουν και άλλες οργανώσεις/φορείς;

Προφανώς υπάρχουν πολύ περισσότερες οργανώσεις που δεν έχουν ενταχθεί στη πλατφόρμα. Μπορείτε να δειτε μια λίστα με περισσότερες οργανώσεις / σκοπούς εδώ.

Ποιοι είναι οι συντελεστές του DONORwiz;

Η ιδέα του DONORwiz γεννήθηκε από την προσπάθεια 3 νέων Μηχανικών Η/Υ, οι οποίοi αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν μια καινοτόμα πλατφόρμα που γεφυρώνει τη νέα τεχνολογία με τη διάθεση για κοινωνική προσφορά. Διαβαστε περισσότερα εδώ.

Μπορώ να γίνω και εγώ εθελοντής;

Απλά κάντε εγγραφή με τα στοιχεία σας, συμπληρώστε το προφίλ σας επιλέγοντας τους τομείς και τις δράσεις που σας ενδιαφέρουν και θα σας αποσταλεί προσωπική ειδοποίηση για εθελοντικές εργασίες που ταιριάζουν με το προφιλ σας. Παράλληλα, μπορείτε να παρακαλουθείτε συχνά τις αναρτήσεις των οργανώσεων / σκοπών για εθελοντικές δράσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν.

Πώς μπορώ να βοηθήσω οικονομικά;

Απλά επιλέγοντας από τις χρηματικές δωρέες την οργάνωση που επιθυμείτε. Ακολουθείστε τις οδηγίες και συνεισφέρετε άμεσα οποιοδήποτε ποσό.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Μέσω του Viva Payments, μπορειτε να πληρώσετε άμεσα με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα ή από το Viva Wallet (εαν έχετε).

Γιατί χρειάζεται να κάνω εγγραφή;

Η εγγραφή σας βοηθάει για να σας γνωρίσουμε καλύτερα και έτσι να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και νέα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας σε κατηγορίες δράσεων π.χ. περιβάλλον, παιδιά, κατοικίδια κ.λ.π

Ποια είναι τα απαραίτητα στοιχεία μου για να γίνω εθελοντής;

Όρεξη για συνεισφορά και ανάλογα με την περίπτωση συγκεκριμένες δεξιότητες που αναγράφονται στις αναρτήσεις των οργανώσεων για εθελοντική εργασία.

Υπάρχουν προσωπικές ενημερώσεις μέσω e-mail;

Μπορείτε να ενημερώνεστε, εφόσον το επιθυμείτε, για δράσεις ή ενέργειες ανάλογα με τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει στο προφίλ σας.

Μπορώ να κοινοποιήσω την εθελοντική μου συμμετοχή στα social media;

Είναι στην διακριτική σας ευχέρεια να το κάνετε και έτσι να κοινοποιήσετε τη συμμετοχή σας στους φίλους / γνωστούς σας και να τους παρακινήσετε να κάνουν το ίδιο!

Πώς διασφαλίζονται τα προσωπικά μου στοιχεία;

To DONORwiz.com δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών και δεν διανέμει σε κανένα τρίτο πρόσωπο, οργανισμό ή εταιρία οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τους χρήστες και επισκέπτες του.

Οποιοσδήποτε χρήστης/επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία. Μόνο κατά την εκτέλεση μιας δωρεάς σε χρήμα, χρόνο ή είδος, το DONORwiz.com, ζητάει τις αναγκαίες πληροφορίες για την ολοκλήρωσή της. Τα δεδομένα αυτά παρέχονται και στον οργανισμό/σκοπό που έχει επιλεγεί ως αποδέκτης της δωρεάς για την άμεση έκδοση απόδειξης δωρεάς ή και την απευθείας επαφή για περιπτώσεις δωρεάς σε χρόνο ή είδος.

Για λόγους ασφαλείας, δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση κρίσιμα προσωπικά δεδομένα της πιστωτικής κάρτας του επισκέπτη (αριθμός πιστωτικής κάρτας, αριθμός cvv2/cvc2, ημερομηνία λήξης).

Πώς θα ενημερώνομαι για τις δράσεις που με ενδιαφέρουν;

Παρακολουθώντας τακτικά τις αναρτήσεις στο blog και με προσωπικές ενημερώσεις εφόσον έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία στο προφίλ σας.

Μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία του προφίλ μου?

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τα στοιχεία του προφίλ σας, απλά κάνοντας σύνδεση με τα στοιχεία του λογαριασμού σας  ( email & κωδικός).

Συνδεθείτε