ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Νέα

Η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" σε μια μεγάλη κοινωνική δράση

Τον Δεκέμβριο του 2013 η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» υλοποίησε το πρόγραμμα «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» σε συνεργασία με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης της Μαρινόπουλος Α.Ε. Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος 2 κάρτες αξίας €5, €20 με την ειδική σήμανση «Είναι σημαντικό να προσφέρεις». Οι κάρτες διατίθενται στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Express, Carrefour Μαρινόπουλος και τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα, με δυνατότητα ένταξης και άλλων σημείων πώλησης στο πρόγραμμα μελλοντικά!

Κάρτα 5 Ευρώ - Μαζί για το παιδί

Τα χρήματα από την αγορά των καρτών διατίθενται εξολοκλήρου στους δικαιούχους του προγράμματος (100%), χάρη στην υποστήριξη των χορηγών και συνεργατών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Το πρόγραμμα «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» αποσκοπεί στη βοήθεια άπορων οικογενειών. Στόχος είναι να ελαφρύνει τον ήδη επιβαρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό άπορων οικογενειών. Να τους βοηθήσει μακροπρόθεσμα να ανακάμψουν από το σοκ της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους, να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη & να διασφαλίσει τη διαφάνεια στις διαδικασίες που ακολουθούνται για την παροχή σίτισης σε άπορες οικογένειες καθώς οι οικογένειες που εντάσσονται στο πρόγραμμα δε συμμετέχουν και σε άλλα προγράμματα. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ