ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Εκδηλώσεις

Artεμείς ΚοινΣΕπ/Πασχαλινή Αγορά στο Golden Hall 27 Μαρτίου μέχρι και 8 Απριλίου,10:00-20:00

Σας περιμένουμε στο Πασχαλινό περίπτερο της Artεμείς στο Golden Hall από την Παρασκευή 27 Μαρτίου μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου,10:00-20:00, για τις Πασχαλινές αγορές σας.


Στο περίπτερο μας θα πωλούνται λαμπάδες, πασχαλινές κατασκευές και χειροτεχνίες των ενηλίκων ατόμων της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ArtΕμεις που σκοπό εχει να στηρίζει ενήλικες αποφοίτους της ΕΛΕΠΑΠ.
Τον Απρίλιο του 2014 λειτούργησε η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ένταξης ARTεμείς με ιδρυτικά μέλη την Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων - ΕΛΕΠΑΠ, εθελοντές και εργαζόμενους με κινητική αναπηρία/εγκεφαλικές βλάβες.
Βασικός σκοπός της ARTεμείς είναι:
Να υποστηρίξει την επαγγελματική και κοινωνική ένταξη των ενηλίκων αποφοίτων των προγραμμάτων της ΕΛΕΠΑΠ.
Να δημιουργήσει θέσεις εργασίας που μπορούν να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες τους.
Να παρέχει υπηρεσίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωή και αυτονόμησης των ενηλίκων της ΕΛΕΠΑΠ.artemeis
Να προάγει με στοχευμένες δράσεις την άρση του κοινωνικού αποκλεισμού.
Το όραμα της Κοιν.Σ.Επ. ARTεμείς είναι η διατήρηση των 6 θέσεων εργασίας, που έχουν ενταχθεί απόφοιτοι προγραμμάτων της ΕΛΕΠΑΠ, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, η αυτοχρηματαδότηση των δράσεων υποστήριξης των ενηλίκων αποφοίτων και η στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.
Η ARTεμείς είναι μια Κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση, τα μέλη της, εθελοντές και απασχολούμενοι απόφοιτοι της ΕΛΕΠΑΠ, θα προμηθεύονται και θα παράγουν:
Είδη γάμου – βάπτισης (μπομπονιέρες, προσκλητήρια)
Κοσμήματα
Εποχιακά Είδη (Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι) Διακοσμητικά
Επιχειρηματικά Δώρα
Η ΕΛΕΠΑΠ, στα πλαίσια της στήριξης δράσεων ενεργοποίησης, εργασιακής ένταξης, δημιουργικής απασχόλησης και κοινωνικής ενσωμάτωσης των ενηλίκων αποφοίτων της, δραστηριοποιείται μέσω της Artεμείς, στον τομέα της παραγωγής δώρου, μπομπονιερών και προσκλητηρίων.
Για περισσότερες πληροφορίες και για τις παραγγελίες σας, παρακαλούμε να επισκεφτείτε το e-shop http://www.artemeis.gr/
ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την ARTεμείς στο 210 72 33 819 ή στα 210 72 51 121 , 210 72 54 726 (για μπομπονιέρες και προσκλητήρια)
Κάθε κίνηση, κάθε βήμα τους , είναι για όλους μας μια μεγάλη νίκη.