ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Εθελοντική Εργασία

Στην ΕΛΕΠΑΠ ένας από τους δέκα (10) φετινούς επιτυχόντες του προγράμματος World of Difference

Η Vodafone ανακοίνωσε τους δέκα (10) φετινούς επιτυχόντες του πρωτοποριακού προγράμματος κοινωνικής συνεισφοράς World of Difference που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για πέμπτη συνεχή χρονιά, μεταξύ των οποίων η Γλυκερία Πάτσικα, η οποία θα εργαστεί ως Επιστημονικός Συνεργάτης στον τομέα της Εμβιομηχανικής στο Κέντρο Ανάλυσης Βάδισης και Κίνησης στην ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας.


Συγχαρητήρια στη Vodafone που, στο πλαίσιο της εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το πρόγραμμα Vodafone World of Difference προσφέρει σε 10 επιτυχόντες τη δυνατότητα να εργαστούν στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους για έξι μήνες. Η Vodafone καταβάλει το μισθό και τις σχετικές εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές κάθε υποψηφίου που επιλέγει δίνοντάς του τη δυνατότητα να στηρίξει για έξι μήνες το έργο του οργανισμού που έχει επιλέξει, και να συμβάλει στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών της κοινωνίας.
Συγχαρητήρια και στην κα Γλυκερία Πάτσικα, Επιστημονικό Συνεργάτη στον τομέα της Εμβιομηχανικής που κέρδισε την συμμετοχή της μεταξύ 231 υποψηφίων.
Θα συμμετέχει στην ανάπτυξη καινοτόμου πρωτοκόλλου αξιολόγησης και διάγνωσης προβλημάτων σταθεροποίησης του κορμού σε βρέφη με υπόνοια εμφάνισης κινητικών δυσλειτουργιών.
Της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!