ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Blog

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ευαισθητοποιεί όλο και περισσότερους νέους

Τον Νοέμβριο του 2012, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εγκαινίασε το πρόγραμμα «Γίνε κι εσύ κομμάτι της καρδιάς μας», στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση μαθητών που φοιτούν σε δημοτικά σχολεία της Αττικής.

Διαβάστε Περισσότερα

Δωρεά Εθελοντική εργασία

«Είμαι μέσα!» Νέο Πρόγραμμα από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» υλοποιεί από την αρχή της σχολικής χρονιάς 2015-2016 το καινοτόμο πιλοτικό πρόγραμμα «Είμαι Μέσα», με στόχο να συμβάλλει στη μείωση του φαινομένου της σχολικής διαρροής, στην 7η Σχολική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων. Το πρόγραμμα υλοποιείται με την πλήρη οικονομική υποστήριξη του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα

Δωρεά Εθελοντική εργασία

Το Κέντρο Ζωής και στη Θεσσαλονίκη για την υποστήριξη όσων ζουν με HIV/AIDS στη Βόρεια Ελλάδα

Μετά από 25 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και με προσήλωση στους στόχους της λειτουργίας του, το Κέντρο Ζωής -το μοναδικό αναγνωρισμένο, μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό σωματείο στην Ελλάδα που προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS, των οικογενειών και των συντρόφων τους- άνοιξε πανιά για την συμπρωτεύουσα, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί τους σκοπούς του στη Βόρεια Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Δωρεά Εθελοντική εργασία
The egg

Δωρεές 28 Απόφοιτων Εταιρειών του 2ου κύκλου Προγράμματος egg

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οι 28 εταιρείες που ολοκλήρωσαν τον 2ο κύκλο του Προγράμματος στήριξης της νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας egg – enter•grow•go, προέβησαν σε μια συλλογική δωρεά για κοινωφελή σκοπό, αποδεικνύοντας ότι η επιχειρηματική επιτυχία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική υπευθυνότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Διαβάστε Περισσότερα