ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Όροι Χρήσης

Το κείμενο αυτό διατυπώνει τους όρους που διέπουν τη χρήση του διαδικτυακού τόπου DONORwiz.com και την πραγματοποίηση κάθε συναλλαγής-δωρεάς μέσω του τόπου αυτού. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους αυτούς και προβείτε σε χρήση του διαδικτυακού τόπου και σε συναλλαγή-δωρεά μέσω αυτού, μόνο εφόσον συμφωνείτε με το περιεχόμενό τους. Οι όροι του παρόντος δεν θίγουν τα νόμιμα δικαιώματά σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ορισμοί

Στο παρόν κείμενο, χάριν συντομίας, αναφέρονται οι παρακάτω ορισμοί, που έχουν ως εξής:

  • Χρήστης: O ιδιώτης-επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου DONORwiz.com
  • Μέλος: O Χρήστης που έχει εγγραφεί στον διαδικτυακό τόπο με τα προσωπικά του στοιχεία για πληρέστερη επικοινωνία και ενημέρωση
  • Οργάνωση: Περιλαμβάνει κάθε νόμιμο μη κερδοσκοπικό σωματείο, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, επιστημονικό φορέα, ίδρυμα, σύλλογο  που έχει από την ισχύουσα νομοθεσία τη δυνατότητα να λαμβάνει συνδρομές / εισφορές / χρηματικές δωρεές και να εκδίδει τα αντίστοιχα φορολογικά στοιχεία.
  • Σκοπός: Περιλαμβάνει κάθε σύλλογο, φορέα, δημοτική επιχείρηση, ομάδα εργαζομένων, γκρουπ ανθρώπων που δεν έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει χρηματικές δωρεές αλλά μπορεί να οργανώνει και κινητοποιεί εθελοντικές δράσεις για κοινωφελή σκοπό. 

Η Εταιρεία

Το DONORwiz είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία  που απευθύνεται σε ευαισθητοποιημένα μέλη/χρήστες, ενσωματώνει Μ.Κ.Ο, οργανώσεις, φιλανθρωπικά σωματεία, κοινωφελείς οργανισμούς και παρουσιάζοντας το έργο τους δίνει τη δυνατότητα στον απλό χρήστη να συμβάλλει είτε οικονομικά, είτε διαθέτοντας μέρος του χρόνου του για εθελοντική εργασία, είτε χαρίζοντας είδη. Οι όροι και προϋποθέσεις του παρόντος κειμένου καλύπτουν τη χρήση του διαδικτυακού τόπου DONORwiz.com  και την αμφίδρομη σχέση μεταξύ μελών/χρηστών και Μ.Κ.Ο. Τον παρόντα διαδικτυακό τόπο διαχειρίζεται η εταιρεία με την επωνυμία «ENGAGE WIZARDS ΙΚΕ »,  με Α.Φ.Μ 800612239 / Δ.Ο.Υ  Α Καλλιθέας  με έδρα στην Αθήνα, Λ. Συγγρού 190, 17671, Καλλιθέα (τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 ………….,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στόχος των Όρων και Προϋποθέσεων χρήσεως

Οι Όροι και Προϋποθέσεις χρήσεως του παρόντος θέτουν τους όρους χρήσης του διαδικτυακού μας τόπου και των υπηρεσιών μας ανάμεσα στους χρήστες, μέλη, οργανώσεις και σκοπούς με το DONORwiz. Με την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχεστε ότι έχετε λάβει γνώση των ακόλουθων όρων και προϋποθέσεων, καθώς και ότι αποδέχεσθε τη συμμετοχή σας στις υπηρεσίες και δραστηριότητες του DONORwiz. Οι Όροι και Προϋποθέσεις του παρόντος δεν μπορούν να τροποποιηθούν ή να αλλαχθούν χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του DONORwiz.

Τα μέλη, οργανώσεις , σκοποί του DONORwiz καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης και να προβούν σε χρήση των υπηρεσιών του DONORwiz μόνο εφόσον τους αποδέχονται πλήρως.  Με την εγγραφή/χρήση/επίσκεψη του, τεκμαίρεται ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης, αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται , χωρίς καμία εξαίρεση και παραιτείται από κάθε αξίωση ήθελε προκύψει από την χρήση των υπηρεσιών του  DONORwiz.com. Εάν κάποιο μέλος, οργάνωση, σκοπός  δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να απόσχει από τη χρήση της ιστοσελίδας και από κάθε συναλλαγή-δωρεά με αυτό.

Οι  Όροι και Προϋποθέσεις μπορούν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση να τροποποιηθούν. Οι ισχύοντες Όροι και Προϋποθέσεις είναι αυτοί που βρίσκονται σε ισχύ κατά τη στιγμή της επίσκεψης στο DONORwiz.  Τυχόν αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις είναι δυνατές και οι χρήστες της ιστοσελίδας φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης.

Η χρήση της ιστοσελίδας DONORwiz.com από κάθε χρήστη, μέλος, οργάνωση, σκοπό γίνεται με δική του αποκλειστικά ευθύνη. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας DONORwiz.com δεν αποτελεί και δεν δύναται σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως παροχή συμβουλής, άμεσης ή έμμεσης προτροπής των επισκεπτών/ μελών να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη. Η αξιολόγηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας DONORwiz.com εναπόκειται στην κρίση του κάθε μέλους, το οποίο αναλαμβάνει και την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε τμήματός της.

Το DONORwiz διατηρεί το δικαίωμα να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του χωρίς καμία προειδοποίηση κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια.

Χρήση Διαδικτυακού Τόπου - Ιδιότητες

  • Χρήστης: O ιδώτης-επισκέπτης της πλατφόρμας που έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε όλες τις σελίδες, και να ενημερωθεί για την δράση / ενέργειες των οργανώσεων / σκοπών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Για να κάνει δωρεά σε κάποια οργάνωση, ο χρήστης θα πρέπει να γίνει μέλος του DONORwiz.
  • Μέλος: O επισκέπτης που έχει εγγραφεί με τα προσωπικά του στοιχεία για πληρέστερη επικοινωνία και ενημερώση. Το μέλος μπορεί να κάνει δωρεά με ηλεκτρονικό και φυσικό τρόπο μέσω της υπηρεσίας Viva Payments. Μπορεί να ανταποκρίνεται στις εθελοντικές θέσεις εργασίας ή και είδη των οργανώσεων / σκοπών , απαντώντας στις αναρτήσεις τους. Μπορεί να διαμοιράζει περιεχόμενο του DONORwiz στα social media.
  • Οργάνωση: Περιλαμβάνει κάθε νόμιμο μη κερδοσκοπικό σωματείο, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, επιστημονικό φορέα, ίδρυμα, σύλλογο  που έχει από την ισχύουσα νομοθεσία τη δυνατότητα να λαμβάνει συνδρομές / εισφορές / χρηματικές δωρεές και να εκδίδει τα αντίστοιχα φορολογικά στοιχεία. Για να συνδεθεί με το DONORwiz, η οργάνωση θα πρέπει να δημιουργήσει τον δικό της λογαριασμό στην υπηρεσία  Viva Payments, o οποίος στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στο DONORwiz. Όλες οι δωρεές προς την οργάνωση γίνονται απευθείας σε τραπεζικούς λογαρισμούς της οργάνωσης, η οποία έχει και την ευθύνη για αποστολή του αντίστοιχου φορολογικού στοιχείου στον δωρητή. Το DONORwiz διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση οργάνωσης για συμμετοχή  καθώς επίσης και να διακόψει τη συμμετοχή μιάς οργάνωσης.
  • Σκοπός: Περιλαμβάνει κάθε σύλλογο, φορέα, δημοτική επιχείρηση, ομάδα εργαζομένων, γκρουπ ανθρώπων που δεν έχει τη δυνατότητα  να λαμβάνει χρηματικές δωρεές αλλά μπορεί να οργανώσει και κινητοποιήσει εθελοντικές δράσεις για κοινωφελή σκοπό. Οι σκοποί μποροούν να αναρτούν τις δικές τους εθελοντικές θέσεις εργασίας και αναζήτησεις ειδών προς δωρεά καθώς και νέα και ειδήσεις από τη δράση τους. Το DONORwiz διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση σκοπού για συμμετοχή καθώς επίσης και να διακόψει τη συμμετοχή ενός σκοπού. Το DONORwiz σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο της επικοινωνίας των οργανώσεων / σκοπών  με τα μέλη, χρήστες καθώς και για την εκπλήρωση των δράσεων / ενεργειών για τις οποίες ζητούνται δωρέες, εθελοντική εργασία ή και είδη. Είναι αυτονόητο ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί από το DONORwiz οποιαδήποτε απόκλιση, ή υπάρξει καταγγελία μελών θα επανεξεταστεί η παρουσία της οργάνωσης / σκοπού στο DONORwiz.

Προσωπικά Δεδομένα

Οι πληροφορίες που παρέχετε στον διαδικτυακό μας τόπο υπόκεινται σε επεξεργασία σύμφωνα με όσα ορίζονται στην ενότητα «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων». Με την παροχή των στοιχείων σας και τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση της πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας μας και παρέχετε την συναίνεσή σας για την επεξεργασία των στοιχείων και πληροφοριών που μας παρέχετε. Περαιτέρω, δηλώνετε ότι όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι ακριβή και αληθή.

Ηλεκτρονική Επικοινωνία & Προσωπική επικοινωνία

Με την χρήση του DONORwiz τα μέλη, οργανώσεις, σκοποί συναινούν στο να λαμβάνουν επικοινωνία μέσω e-mail ή και τηλεφωνικά ή και με ταχυδρομείο, εφόσον μας έχουν δώσει τα αντίστοιχα στοιχεία επικοινωνίας τους. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον διαδικτυακό τόπο DONORwiz.com για οποιονδήποτε αθέμιτο σκοπό ή  για να επιδιώξετε την εκτέλεση οποιασδήποτε παράνομης δραστηριότητας ή άλλης δραστηριότητας η οποία παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων ή και του DONORwiz.

Το DONORwiz δε δεσμεύεται να ελέγχει μηνύματα, πληροφορίες ή περιεχόμενο που αναρτάται στον διαδικτυακό τόπο από χρήστες και δεν έχει καμία ευθύνη για το εν λόγω περιεχόμενο. Για την ομαλή λειτουργία του όμως, το DONORwiz πιθανόν να παρακολουθεί κατά καιρούς τις αναρτήσεις του διαδικτυακού τόπου και πιθανόν να μην αποδεχτεί και/ή να αφαιρέσει αναρτήσεις από τον διαδικτυακό τόπο. Συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε τον διαδικτυακό τόπο για να αναρτήσετε περιεχόμενο ή άλλου τύπου επικοινωνία που περιλαμβάνει (α) πολιτικό ή άλλου τύπου αθέμιτο, καταχρηστικό, παράνομο, ανάρμοστο, ψευδές,  απειλητικό, υβριστικό (β) διαφημίσεις κάθε τύπου, (γ) ψεύτικα E-mail, διαγωνισμούς και προωθητικό υλικό, (δ) μηνύματα που προσφέρουν μη εξουσιοδοτημένη χρήση υλικού που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα ή προσωπικές πληροφορίες.

Δωρεές

Οι δωρεές σας σε οργανώσεις γίνονται άμεσα μέσω της υπηρεσίας Viva Payments. H VivaPayments, ως ίδρυμα πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, παρέχει μοναδική αξιοπιστία και ασφάλεια. Όλα τα στάδια της διαδικασίας χρέωσης των καρτών είναι πιστοποιημένα κατά PCI-DSS, το παγκόσμια αναγνωρισμένο –αλλά και υποχρεωτικό πλέον- πρότυπο πιστοποίησης ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Ασφάλεια Πληρωμών

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων των πιστωτικών καρτών των πελατών της, η VivaPayments χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit, σε συνεργασία με την εταιρία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών. Βάσει του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου τα απόρρητα δεδομένα είναι αποθηκευμένα μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή στα συστήματα της, χωρίς άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο και μεταφέρονται κρυπτογραφημένα στις συνεργαζόμενες Τράπεζες. Η πρόσβαση στα συστήματα της VivaPayments ελέγχεται από Firewalls, που απαγορεύουν την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα δεδομένα. Για τη μέγιστη προστασία των δεδομένων και όπως επιβάλει το πρότυπο PCI-DSS, η VivaPayments χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας συστήματα εντοπισμού κακόβουλων επιθέσεων (Intrusion Detection και Denial of Service Protection Systems). Σε επίπεδο φυσικής πρόσβασης, η VivaPayments φιλοξενεί το σύνολο των υποδομών της σε πιστοποιημένο PCI-DSS data center της εταιρείας Rackspace (Level 1 Certified Services Provider) στη Μ. Βρετανία, το οποίο εποπτεύεται ηλεκτρονικά 24x7 από την εταιρία Obrela Security Industries. Όλα τα συστήματα έχουν ακολουθήσει αυστηρή διαδικασία hardening, σύμφωνα πάντα με όσα επιβάλλουν τα πρότυπα PCI-DSS.

Το  DONORwiz δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με την τράπεζα σας ή με την πιστωτική σας κάρτα. To DONORwiz δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες (άμεσες ή έμμεσες) που θα υφίσταται μέλος του οποίου ή κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή χρησιμοποιείται με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

To DONORwiz δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά που πιθανόν προκληθεί στον εξοπλισμό του υπολογιστή σας από ιούς, worms, προγράμματα spyware, ή άλλα παρεμφερή κατά τη διάρκεια της σύνδεσης σας με την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε πρόγραμμα anti-virus, firewalls και ότι τα υπόλοιπα προγράμματα προστασίας του υπολογιστή σας είναι ενημερωμένα.

Πνευματικά δικαιώματα

Το όνομα του DONORwiz, το DONORwiz.com, ή οποιαδήποτε στοιχεία του λογοτύπου  δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από άλλους για κανένα λόγο χωρίς συγκεκριμένη, προηγούμενη γραπτή άδεια. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτή την ιστοσελίδα πιθανόν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Δεν ευθυνόμαστε για τυπογραφικά, τεχνικά, ή λάθη στο περιεχόμενο που αναρτά κάθε οργάνωση ή σκοπός.

Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Οι Όροι και Προϋποθέσεις του παρόντος συντάσσονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού κράτους και  υπόκεινται στη δικαιοδοσία των Ελληνικών δικαστηρίων.

Επικοινωνία

Για κάθε διευκρίνηση σχετική με το DONORwiz και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας της, τα μέλη,  οι χρήστες και οι οργανώσεις / σκοποί μπορούν να απευθύνονται μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέσω τηλεφώνου στο 210…….. ή να επικοινωνούν με την DONORwiz στην ταχυδρομική διεύθυνση: Λ. Συγγρού 190, 17671, Καλλιθέα.

Συνδεθείτε